Julmingel på Kärnhuset

Julmingel och öppet hus på Kärnhuset

posted in: Uncategorized | 0

Välkommen till Kärnhusets julmingel och öppet hus! Helpah erbjuder presentkort och prova på EFT!


28 november kl. 18:00 – 21:00, på Kärnhuset, Dragarbrunnsgatan 65 1 tr, Uppsala

Vi bjuder härlig inspiration, prova-på behandlingar och fika. Passa även på att köpa några julklappar!
Kostnad: 100 kr

Vi är Kärnhusets terapeuter:

Åsa Stentjärn, chakraflödesterapeut, föredragshållare och doula på Kärnhuset.
På min station kommer jag att berätta om vad jag gör och hur jag arbetar. Jag kommer även att visa ett par övningar som du enkelt kan praktisera hemma för att snabbt komma i harmoni.
www.oppnavagarinat.se

Helena Pahlm, Certifierad EFT terapeut, certifierad coach och Intuitiv healer på Kärnhuset.
På min station kommer jag att berätta om hur du förstärker affirmationer med EFT. Jag kommer att visa hur du utövar EFT.
www.helpah.com

Helena Lundvik, Willow Hälsa, cert shamansk terapeut och Reiki Master/lärare på Kärnhuset.
På min station kommer jag att berätta om shamanismen som hjärtats väg och hur vi kan leva ett liv i balans och samklang med allt liv. Jag har även naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter och presentkort till försäljning.
www.willow.se

Agneta Ahlin, dipl. Friskvårdsterapeut på QiStress, erbjuder dig en kort prova-på-behandling av Naturlig Facelift, skön ansiktsmassage som är så mycket mer än bara massage i ansiktet, den påverkar hela kroppen positivt. Du får möjlighet att köpa presentkort med några extraerbjudanden som kan bli fina julklappar. Köp en tygkasse och ge bort i julklapp. Tänk på miljön och våga vägra plastkasse.
www.qistress.se

Eva Carlsson, Evas Healing. Erbjuder presentkort till stärkande healing och säljer hälsoprodukter.
På min station erbjuder jag prova-på-healing i grupp.
www.evashealing.se