Intuitiv Healing är en unik healingmetod som kan ge dig läkande på många olika plan. Healingen arbetar på en högre frekvens och de flesta vittnar om en starkare känsla mot vad de tidigare upplevt under andra healingsessioner. Under healingsessionen känner jag in vart healingen behövs bäst i stunden och jag kan också få upp information om vad du behöver tänka på och kanske ändra på för att må bättre. Healingen ger ibland en direkt, märkbar förbättring och ibland upptäcker du inte förrän efter flera veckor att något fantastiskt skett. Energin arbetar länge efter sessionen. De allra flesta upplever att livet känns ljusare och lättare och känner större tillit till att allt är som det ska vara.

Jag rekommenderar 1-3 täta healingsessioner, helst inom en vecka. Gör sedan ett uppehåll för att låta kroppen anpassa sig och låta läkningen pågå i lugn och ro. Har du problem som behöver mer läkning, eller att något nytt dykt upp, kan du ta ytterligare någon healingsession. Sessionen tar ca 1 tim och då ingår tid för samtal. Undvik parfym och starka lukter.

Var avslappnad, förväntansfull och öppen för att lättare ta emot energifrekvensen – för bästa effekt. Om du tänker på något du är tacksam för går healingen in lättare. Då får du den healing som Universum bestämt är det perfekta för just dig.
Källa: www.evashealing.se

DjurhealingDjurhealing

Jag har själv en hund som gärna tigger healing genom att spänna ögonen i mig. Han njuter i fulla drag när han tar emot. Hugo och är en dvärgschnauser som är tio år. Har han skadat sig, sträckt sig eller mått dåligt ger jag Healing. Han fick mycket intuitiv healing när han blev biten av två hundar när han var 8 år, veterinären kallade honom mirakelhunden eftersom de inte trodde att han skulle klara sig. Tack och lov gjorde han det och är pigg idag!

Jag har kunder från djurvärlden och har haft nöjet att träffa främst hundar och katter.  Antingen ger jag healing på plats eller skickar på distans. Healing på djur är mycket effektivt och påverkar både fysiskt och mentalt.

Även här rekommenderar vi 1-3 sessioner och gärna så tätt som möjligt.

Källa: www.evashealing.se

Distanshealing

Kan du inte komma till mig är distanshealing ett mycket bra alternativ. Intuitiv Healing blir starkare på avstånd. Vi kommer överens om en tid när healingen skall ske och jag tonar in på dig och skickar healing. Vi har telefonkontakt före sessionen och även efter, för att stämma av hur du upplevt healingen och om du har några frågor.

Källa: www.evashealing.se

 

Erbjudande

Enskild behandling:
En behandling tar 60 min.
Kostnad: 60 min 750 kr inkl. moms.

Det finns också möjlighet till paketpris om du bokar in 5 st  60 min behandlingar. Betalning sker då i förväg.
Kostnad: 5 st 60 min 3250 kr inkl. moms.

Företag enligt offert

Villkor
Om du avbokar senast 24 h innan en behandling så får du flytta tiden till en annan dag. Om du avbokar senare så är samtalstiden förbrukad och ska betalas för.  Du kan inte få pengar tillbaka för betalda behandlingar eller paketpris.